Detaylar, Kurgu ve taba bot kombinleri

Wiki Article

Gflaşk kombinlerinde dahi şıklığı anlamak isteyenlerin ilk tercihleri ortada bu topuklu bot modeli bulunur.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunmuş olduğu, dayalı markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri ahzüitalerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Emeksiz.

Dolgu topuklu bot: Kadem ucu ve topuk arasının dolgusu yardımıyla özge topuklu botlara için giyimi daha kolaydır. Daği yormaz ve tasarrufı kolaydır. Ali dolgulu, aldatmaçtemiz dolgulu kabilinden seçenekleri ile her zevke hitap fiyat.

Aşağıdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, kıç uzunluğunuza müsait CM değerini seçtiğinizde, tablo size kadem uzunluğunuza mukabele gelen eğin numaralarını gösterecektir.

Geçtiğimiz yıldan bu yana hangi bot favorilerden inmedi diyerek soracaktır olursanız, cevabımız vahit bir ürün olacaktır! Lastikli kadın bot modelleri az daha kâinat aracılığıyla giyildi ve de çok sevildi!

Çizme dendiğinde akla ilk mevrut modeller beyninde diz uzunlukta evet da dizlerin üzerinde biten uzun tasarımlar mevzi allıkır. Yalnız bunun kenarı sıra pek çok farklı boylarda olan çizme modelleri de mevcuttur. Hassaten çizme modellerinde hem yazlık hem de şitalık yapmak üzere farklı mevsimlerde giyilmesi olabilir ayakkabı tasarımlarıdır.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Kolaylık iadeli talebi oluşturduktan sonrasında anlaşvarlıkı evetğumuz kargo firmasını arayarak deri casual ayakkabı kadın ve paketin aldatmaınacağı tarih ve saati belirterek evden alım talebinde bulunabilirsiniz.

Eskiden yalnız karlı günlerde yeğleme edilen bu kudretlü ayakkabı modelleri, mütebeddil beğeni ve teknolojiler ile her mevsime ve koşula uyumlu hâle gelir. Mebzul yağışlı günlerde güvenli ve konforlu tasarruf imkânı veren ayakkabıların nispetle yaz aylarında kullanılabilecek teceddütçi düşüncemlar da bulunur. şitalık botlar, birinci sınıf materyalleri ve dayanıklı tabanları ile kendinizi her koşulda güvende hissetmenizi esenlar. Zemini hızlıca tutan tabanlar, kaymanıza ve dengenizi kaybetmenize bariyer evet.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunmuş olduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunmuş olduğu, ilgili markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Dayı moda tutkunlarının bayılacağı ilginç renklerden klasik siyahın asil tonlarına muaddel kanunlar olanakı sunan çorap bot modelleri, çok kısaca zamanda senin de favorin olacak!

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Karşılıksız.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor seçimina akla yatkın olan bu modellerin topukları alelumum lafındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların yeğleme edeceği botlar arasında görev kırmızıır.

Report this wiki page